Tusen takk til Nasjonalforeningen Trondheim Demensforening!

Takket være midler fra Demensforeningen kan Sykehjemsbeboere fra våre 4 helse og velferdssentre på Byåsen bli invitert til førjulskonsert med Thomas Brøndbo i Byåsen Kirke!


Aktivitør på Kystad Helse og velferdssenter - Tonje Selbekk - fikk ideén til en julekonsert i Byåsen Kirke forbeholdt sykehjemsbeboere på Byåsen. 

Hun hadde gjentatte ganger sett at de ikke fikk den roen og oppmerksomheten de ofte har behov for når de var med på "vanlige" konserter med masse mennesker og uro.  

Hun tok kontakt med Byåsen Frivilligsentral der  vi sammen inviterte Byåsen kirke og aktivitørene ved Helse og velferdssentrene på Byåsen.

Vi ønsket kvalitet på konserten og hadde flere gode aktører på listen, men det var Thomas Brøndbo som sto øverst pga. hans helt spesielle evne til å møte publikum i sine konserter.

Byåsen Frivilligsentral søkte på midler fra kommunen og fikk noe, men dessverre ikke nok. Vi har fått hjelp til ulike prosjekt tidligere fra  Demensforeningen og tok også denne gangen kontakt.

Fantastisk respons: Tross at leder var på feriereise i utlandet fikk vi tid til å formidle utfordringen og fikk tommelen opp senere samme dag!

Vi vil også takke Trondheim kommune som var med på spleiselaget, i tillegg vil gi en takk til Bunnpris Havstad, Kiwi Ugla og Havstad for spons til servering!

Nå gleder vi oss til førjulskonserten neste uke, og regner med å få besøk av 70-90 gjester fra sykehjemmene - Takket være gaven fra Nasjonalforeningen Trondheim Demensforening får vi muligheten til å gi en god dag til våre mest sårbare:-)



2024 © Byåsen frivilligsentral