MITA - Målrettet integrering til arbeid

Målrettet integrering til arbeid (MITA) er et integreringsprosjekt som tilhører Byåsen og Nardo frivilligsentral ved Tordenskiold stiftelsen i Trondheim. Prosjektet har som mål å skape en inkluderende arena for innvandrere og flyktninger som ønsker litt ekstra hjelp på vei inn i arbeidslivet..

Aldersgruppe: 20 til 60 år


FINN-kveld med MITA

Målrettet integrering til arbeid (MITA) er et integreringsprosjekt som tilhører Byåsen og Nardo og omegn frivilligsentral ved Tordenskiold stiftelsen i Trondheim. Prosjektet har som mål å skape en inkluderende arena for innvandrere og flyktninger som ønsker litt ekstra hjelp på vei inn i arbeidslivet..

Aldersgruppe: 20 til 60 år

FINN-kveld:

MITA arrangerer gratis FINN-kvelder hvor en gruppe med frivillige møtes annenhver torsdag fra kl. 18-20. De frivillige bistår nybosatte flyktninger med å finne møbler på FINN. De hjelper deltakerne med å søke opp det de trenger, kommuniserer med selgerne, og avtaler henting. Vi samarbeider med Byåsen Men At Work, som står for hentingen og leveringen av møbler. 

Prosjektet har fått mange positive tilbakemeldinger. I en tid med mye urolighet i verden, og økende mengder med mennesker som har behov for bistand, har vi erfart at dette er noe som virkelig trengs i Trondheim. Vi samarbeider med INN (Kvalifiseringssenteret for innvandrere), som henviser nybosatte i Trondheim til FINN-kveldene. 

Vi har også sosiale kvelder for de frivillige hvor vi blir tryggere på hverandre og bedre kjent. Vi har hatt spillkvelder, og gått tur sammen i nærområdet. Dette er et fint sted for å sosialisere, snakke norsk sammen, og skape nye relasjoner. 

Vi vil gjerne ha med flere frivillige som ønsker å bidra, det er veldig fint om du har en egen PC som du kan ta med på møtene, men dette er ikke et krav! Vi serverer kaffe, te, og gode samtaler!

Prosjektet har i dag en prosjektleder i en 25% stilling som drifter og koordinerer prosjektet internt og eksternt - i tett samarbeid med Byåsen og Nardo og omegn Frivilligsentral og frivillige. Prosjektleder har også ansvaret for opplæring og oppfølgning av de frivillige.

Prosjektleder: Sofia Foth Hedemark

Mailadresse: Mitatrondheim@gmail.com

tlf: 481 71 367




Neste MITA - Målrettet integrering til arbeid

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 02.05 17:30 Dialogsenteret, prinsensgate
Tor 16.05 17:30 Dialogsenteret, prinsensgate
Tor 30.05 17:30 Dialogsenteret, prinsensgate
Tor 13.06 17:30 Dialogsenteret, prinsensgate
Tor 27.06 17:30 Dialogsenteret, prinsensgate
2024 © Byåsen frivilligsentral