Velkommen som bøssebærer på årets TV- aksjon Søndag 23. Oktober for "Leger uten grenser!"

Meld deg som bøssebærer deg på blimed.no! TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest.

Aldersgruppe: For alle


Litt om årets TV Aksjon;

TV-aksjonen NRK 2022 går til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisinertil mennesker som trenger det mest. I år går TV-aksjonen av stabelen 23. oktober. Akkurat nå ventermillioner av mennesker på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge.

Med årets TV-aksjon skal vi bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone. Vi skal gi vaksiner, tilgang til livreddende medisiner og helsehjelp. I samarbeid med

forskningsorganisasjonen DNDi skal deler av TV-aksjonsmidlene også brukes til å utvikle medisinermot glemte, dødelige sykdommer. Sammen redder vi liv!TV-aksjonen NRK er verdens største dugnad. 7000 fantastiske frivillige over hele landet jobber for å mobilisere 100 000 bøssebærere, og organisere TV-aksjonen lokalt. Med TV-aksjonen bidrar vi som nasjon til ulike bærekraftsmål hvert år. TV-aksjonen er derfor et viktig verktøy der lokalt engasjement bidrar til globale endringer. Den lokale mobiliseringen for TV-aksjonen gjør verden til et litt bedre sted hvert eneste år. Dette er det god grunn til å være stolt av.

2022 © Byåsen frivilligsentral