PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

MenAtWork

Byåsen Frivilligsentral har startet en gruppe for nybosatte innvandrermenn i høst.

 

 Vårt hovedmål er å legge til rette for at mennene på sikt kan få  arbeid. Dette er også målet til de aller fleste menn som kommer hit – ønske om jobb og gjennom det muligheten til å starte et nytt liv her. 

Dette blir et samarbeid men INN(Trondheim kommune), og med fokus på å legge til rette for å skape et nettverk for mennene inn mot arbeidslivet slik at de både får referanser, blir kjent med norsk arbeidskultur, hva som forventes av arbeidstaker og hva de selv kan forvente av arbeidsgiver.

 Svenn Ferry Utengen og Knut Larsen er frivillige hos oss og leder gruppen. 

Både Svenn og Knut er pensjonister, Svenn har tidligere jobbet som leder i Statoil og jobbet mye i de fleste verdensdeler og er godt kjent med ulike kulturer. Han har i tillegg et stort nettverk inn mot næringslivet.

Knut har jobbet i hotellbransjen, og har vært FN soldat og reist i store deler av verden , og har mye kunnskap og erfaringer fra dette.

Jeg tror at våre nye landsmenn trenger forbilder og som kjenner arbeidslivet og vår kultur.

Vi har behov for gode menn til å være med å lede dette prosjektet, hvis du er interessert/kjenner noen som kan være interessert, ta kontakt på  tlf. 477 05 829

Gruppen samles ved kontorene til innsats (ved siden av Isak) en gang i uken.